Verzekeringen

Verzekeringen voor mensen met diabetes

Kreeg u de diagnose van diabetes? Dan moet u niet alleen uw rijbewijs, maar ook uw verzekeringen laten aanpassen. ZAO Group, initiatiefnemer van Mijnrijgeschiktheid, biedt een nieuw, voordelig verzekeringspakket voor mensen met diabetes.

Mijnrijgeschiktheid verzekeringen
Mijnrijgeschiktheid verzekeringspakket

Nieuw verzekeringspakket

Bij de diagnose van diabetes vrezen heel wat patiënten dat hun verzekeringskosten hoog zullen oplopen door hun aandoening. Zaken zoals het risico op een hypoglycemie en negatieve bloedwaarden hebben namelijk een invloed op de rijgeschiktheid.

Bij Mijnrijgeschiktheid zijn we ervan overtuigd dat mensen met diabetes net minder kans maken op ongevallen dan andere bestuurders, omdat de zorg voor hun aandoening vaak meer discipline vraagt in het leven.

Daarom investeert ZAO Group (de verzekeringsfirma van initiatiefnemer Wim Pelckmans) in een wetenschappelijk onderzoek om het bewijs te leveren dat zorgzame mensen met diabetes een lagere frequentie in schade hebben dan een gelijkaardige referentiegroep zonder diabetes. Uiteindelijk wil ZAO mensen belonen met gunstige tarieven en extra kortingen om hun gezonde levensstijl verder aan te moedigen.

ZAO geeft al bij de aanvang een korting aan de mensen met diabetes indien zij meedoen aan dit studieproject.  Uiteraard met de bedoeling de kortingen aanzienlijk te kunnen uitbreiden in functie van de resultaten van het onderzoek.

Hoe werkt het?

O1.

Sluit een verzekeringspakket af via ZAO Group en ontvang meteen een korting op de totale kostprijs.

O2.

Laat uw bloedwaarden regelmatig (ieder kwartaal) controleren door uw behandelend arts (uw huisarts of endocrinoloog). Een extra onderzoek voor uw verzekeringen is dus niet nodig.

O3.

Uw behandelend arts (de huisarts of endocrinoloog) geeft de uitslag van het labo door aan onze partner Zucsu, een organisatie gespecialiseerd in diabetes. Zucsu kijkt de resultaten na en geeft al dan niet groen licht voor de vernieuwing en de korting van uw verzekeringspakket.

O4.

Heeft u voldoende discipline in uw leven en zijn uw bloedwaarden in orde? Dan ontvangt u bij de vernieuwing van uw verzekeringspakket opnieuw een korting.

Goed om te weten

Bij ZAO Group respecteren we de privacy van onze klanten. Daarom blijven de gegevens uit uw medisch document geheim en zijn alleen uw behandelend arts en de arts van Zucsu op de hoogte van de inhoud. ZAO Group krijgen alleen een positief of negatief resultaat doorgestuurd voor de korting op uw verzekeringen.

Wanneer uw bloedwaarden een keertje negatief zijn, verliest u de korting op uw verzekeringspakket, maar dit is niet definitief. Indien u voldoende discipline in uw leven inbouwt en uw bloedwaarden terug goede resultaten laten zien, ontvangt u opnieuw een korting.

*ZAO Group geeft u een korting op uw verzekeringspakket op voorwaarde dat we uw gegevens mogen toevoegen aan het diabetesonderzoek van ZUCSU. Meer informatie over dit onderzoek leest u hieronder.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over het verzekeringspakket voor mensen met diabetes bij ZAO Group? Aarzel niet om contact met ons op te nemen!

Steun het onderzoek en ontvang korting!

Omdat we ervan overtuigd zijn dat mensen met diabetes minder kans maken op ongevallen, organiseren Mijnrijgeschiktheid, ZAO Group en Advocaat Wim Dom een studie naar diabetes. Met dit onderzoek willen zij statistisch aantonen dat de schadefrequentie van mensen met diabetes veel lager ligt dan die van ‘gewone’ bestuurders.

Dankzij ZAO Group en Mijnrijgeschiktheid kan u deelnemen aan het onderzoek, wat enkele interessante voordelen voor u biedt. Sluit uw verzekeringen af via ZAO Group en ontvang meteen een korting op uw verzekeringspakket. Bevestigt de studie achteraf onze hypothese van de lagere schadefrequentie? Dan ontvangt u extra kortingen op uw verzekeringspakket!

Mijnrijgeschiktheid steun onderzoek

Hoe werkt het?

O1.

Sluit een verzekeringspakket af via ZAO Group en ontvang meteen een korting op de totale kostprijs in ruil voor uw deelname aan het onderzoek.

O2.

Voor elk verzekeringspakket dat via ZAO Group wordt afgesloten, geeft ZAO Group een deel van de totaalprijs aan het onderzoek.

O3.

Zijn de resultaten van het onderzoek positief? Dan maakt u in de toekomst kans op nog meer korting op uw verzekeringspakket bij ZAO Group.

Heeft u nog vragen of opmerkingen over de verzekering voor mensen met diabetes van ZAO Group?