Partners

Advocaat Wim Dom

Advocaat Wim Dom ondersteunt Mijnrijgeschiktheid omdat hij de risico’s voor mensen met 1 van de 12 aandoeningen in België wil beperken. Dankzij zijn juridische achtergrond weet Wim alles over de wettelijke verplichtingen voor een aangepast rijbewijs en de strafrechtelijke gevolgen bij een ongeval waarbij de rijgeschiktheid een invloed heeft.

Advocaat Wim Dom bureau
ZAO verzekeringen logo

ZAO Verzekeringen

ZAO Verzekeringen is een onafhankelijk verzekeringsmakelaar die zich richt op zelfstandige ondernemingen, particulieren en vrije beroepen.

Mijnrijgeschiktheid Wim Pelckmans ZAO

Wim Pelckmans

Zaakvoerder, ZAO Verzekeringen

“Patiënten met 1 van de 12 geregistreerde aandoeningen in België hebben al genoeg zorgen aan hun hoofd. Hun leven verandert drastisch en vaak wordt er dan niet gedacht aan alledaagse zaken zoals de rijgeschiktheid of het rijbewijs. Met Mijnrijgeschiktheid wil ik vermijden dat patiënten onnodige risico’s lopen en bij een ongeval voor de politierechtbank moeten verschijnen en/of de rekening gepresenteerd krijgen.

Zucsu

Omdat we ervan overtuigd zijn dat mensen met diabetes minder kans maken op ongevallen, organiseren Mijnrijgeschiktheid, ZAO Group en Advocaat Wim Dom een studie naar diabetes. Met dit onderzoek willen zij statistisch aantonen dat de schadefrequentie van mensen met diabetes veel lager ligt dan die van ‘gewone’ bestuurders.

Dankzij ZAO Group en Mijnrijgeschiktheid kan u deelnemen aan het onderzoek, wat enkele interessante voordelen voor u biedt. Sluit uw verzekeringen af via ZAO Group en ontvang meteen een korting op uw verzekeringspakket. Bevestigt de studie achteraf onze hypothese van de lagere schadefrequentie? Dan ontvangt u extra kortingen op uw verzekeringspakket!

Mijnrijgeschiktheid Zucsu